Sremska Mitrovica – Pored svojih redovnih zadataka i aktivnosti, sremskomitrovačka Komunalna policija aktivno se uključila u čišćenje snega i leda, na trotoaru i prilazu u zgradu u kojoj se nalaze.

Na ovaj način pripradnici Komunalne policije svakako daju dobar primer ostalim građanima, kako bi nesmetano i bezbedno koristili usluge u zgradi Komunalne policije.

U njoj se, osim Komunalne policije, nalazi i Katastar nepokretnosti, Sektor za vanredne situacije, deo Gradske uprave za budžet i finansije, Vojni odsek, Sremski upravni okrug i repubički inspekcijski organi.

Prema rečima načelnika Komunalne policije Sremska Mitrovica Miroslava Jokića, u ovakvim situacijama veoma je važno delovati savesno i na vreme. Svako je u obavezi da očisti ispred svog ulaza, pa tako i mitrovačka preduzeća i insitucije, čime se daje pravi primer.

„Želimo da damo primer svim građanima i institucijama, da u ovakvoj situaciji aktivno pomognu da grad funkcioniše normalno i u zimskom periodu. Čišćenjem snega i leda ispred svojih objekata u što kraćem vremenskom periodu, omogućićemo nesmetan prolaz do svojih insitucija, a u isto vreme, mislimo i na bezbednost svojih građana“, rekao je načelnik Jokić.

Služna Komunalne policije u Sremskoj Mitrovici je u akciji čišćenja snega i leda angažovala sve svoje policajce, a trenutno broji njih sedmoricu.

 

You may also like