I pored Save, na zatvorene bazene

Sremska Mitrovica – Iako živimo u gradu sa jednom od najuređenijih i najlepših plaža u Srbiji, i dalje ima sugrađana koji spas od letnih vrućina traže na obližnjim zatvorenim bazenima.

Oni Mitrovčani, koji tokom letnjih dana umesto Save, spas od vrućine traže na zatvorenim bazenima, kažu da je glavni razlog za to nepoverenje u ispravnost savske vode, previsoke spoljne temperature, štetnost sunca i gužva na plaži.

Na zatvorenom bazenu „Oaza“ koji se nalazi na Voganskom putu, kažu da uprkos početku kupališne sezone na gradskoj plaži, broj kupača na bazenu nije opao.

Bazen „Oaza“, radi sedam dana u nedelji, radnim danom od 08:00 do 16:00 časova, a vikendom od 11:00 do 20:00 časova. Cena ulaza je 300 dinara za odrasle, a za decu do 7 godina, ulaz se ne plaća.

U okviru ovog bazena, postoji i plivački klub „Oaza“ koji svakim danom, vrši obuku neplivača svih uzrasta.

Na bazenu „Plava Zvezda“, koji ima i otvoren deo, posećenost u toku letnjih meseci veća je nego tokom ostatka godine, jer između ostalog, na ovom bazenu može da se uživa u čarima noćnog kupanja.

Bazen „Plava Zvezda“  radi od 10:00 sati pa sve do 01:00 sat iza ponoći. Ulaz na bazen košta 300 dinara za odrasle, dok je za decu 100 dinara jeftiniji.

You May Also Like