Sremska Mitrovica – Od 25. oktobra ove godine teorijska i praktična obuka za vozače trajaće po 40 časova i koštaće oko 90.000 dinara

Vest da za nešto manje o dva meseca počinje obuka kandidata za vozače po novim propisima, što između ostalog podrazumeva obavezno pohađanje teorijske nastave, polaganje ispita iz prve pomoći ali i ono što najviše boli građane Srbije, troduplo veće troškove od dosadašnjih, „napunila” je ovih dana auto-škole.

Pohrlili su oni koji smatraju da im je „kucnuo zadnji čas” da „odvoze” minimalnih 20 časova, nauče testove i polože teorijski, a zatim i praktični deo ispita da bi se domogli vozačke dozvole.

U auto-školama u Sremskoj Mitrovici kažu da gužvi ima, a da je broj kandidata koji žele da polože vozački ispit po starim pravilima,  iz dana u dan sve veći, dok se najveće gužve očekuju početkom oktobra.

Auto-škole apeluju na građane koji žele da dobiju vozačku dozvolu po starim pravilima, da ne čekaju krajnji rok, nego se prijave na vreme, kako se ne bi stvarale gužve i svi kandidati uspeli da dođu do dozvole.

 

 

 

 

 

 

 

You may also like