Sremska Mitrovica – 28.februara zavrešen je trideset drugi Medjunarodni sajam turizma koji je održan u Beogradu uz učešće 850 izlagača iz 41 zemlje. Ovoga puta sajam je obeležila veoma raznovrsna i bogata ponuda i izuzetno velika posećenost tokom sva četiri dana trajanja manifestacije.
Štand Turističke organizacije opštine Sremska Mitrovica takođe je imao veliki broj posetilaca, koji su najveće interesovanje pokazali za Sirmium i Zasavicu, a zanimljiva destinacija su i fruškogorski manastri.
Najtraženiji propagandni materijal bio je Kalendar manifestacija, izrađen za potrebe predstavljanja najvećih turističkih potencijala opštine Sremska Mitrovica upravo na ovom sajmu.
Na štandu mitrovačke turističke organizacije osim opšte turističke ponude predstavili su se i Galerija Lazar Vozarević , Muzej Srema i Zavod za zaštitu spomenika.
Turistička organizacija grada, upoznala je mnogobrojne posetioce sa potencijalima Sremske Mitrovice za turizam i novostima za sezonu 2011. Godine.
Prezentacija Turističke organizacije opštine Sremska Mitrovica na sajmu je bila vrlo uspešna, štand je bio dobro posećen u sve dane trajanja sajma.

You may also like