Sremska Mitrovica lider u Sremu

Sremska Mitrovica – Priznanja koja nose naziv „Kapetan Miša Anastasijević“, juče je dobilo 19 Sremaca, a dodeljena je i nagrada za najprojekat na teritoriji Srbije.

Svečana dodela ovog priznanja, održana je u Sportskoj kući u Staroj Pazovi.

Sremskomitrovačka opština dobila je ovo prestižno priznanje u 7 kategorija.

Predsednik Skupštine grada Sremska Mitrovica, Aleksandar Prodanović kao istaknuta javna i politička ličnost, dobitnik je ovogodišnjeg priznanja “KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ”, za doprinos razvoja preduzetništva u Sremu.

Isto priznanje, ali u drugoj kategoriji, dobila je i Direkcija za izgradnju grada Sremska Mitrovica za “Najbolje javno preduzeće u Sremu” , dok je Visoka strukovna škola za obrazovanje vaspitača, takođe iz Sremske Mitrovice, dobila priznanje u kategoriji ” Za Evropske standarde u oblasti obrazovanja i vaspitanja”.

U kategoriji “Za tradiciju i kvalitet pružanja usluga”, nagrađena je preduzeće TE-TO, a “Za visok standard medicinskih usluga”, nagrađena je Opšta bolnica Sremska Mitrovica.

Mitrovačka kompanija “МЕТALFER STEEL MILL”, dobila je priznje za najbolju kompaniju, dok je Ustanova za negovanje kulture Srem, dobila priznanje za očuvanje i negovanje kulturnog nasleđa, srpskog i ostalih naroda koji žive u Sremu.

Nagrada koja se dodeljuje već 11 godina, ima sve veći kredibilitet u javnosti, a po kredibilitetu poslovne klime izabrana je i opština domaćin – Stara Pazova. Pozdravljajući nagrađene predsednik opštine Zoran Jović, podsetio je da dobri poslovni rezultati u Srema, jesu motor razvoja Srbije, i izrazio nadu da će tako biti i ubuduće. A da li će sremski privrednici biti prepoznati kao nosioci priznanja i na godišnjoj nagradi „Kapetan Miša Anastasijević“, znaćemo u aprilu, kada će u Novom Sadu biti održana centralna manifestacija „Najbolje u Srbiji“.

You May Also Like