Sportska oprema za sve

Sremska Mitrovica – Zamenik načelnice Gradske uprave za kulturu, obrazovanje i sport, Bogdan Božin u pratnji najbližih saradnika danas je obišao osnovne škole u mačvanskim selima.

Prilikom obilaska ovih škola, Gradska uprava za kulturu, obrazovanje i sport školama je poklonila neophodnu sportsku opremu za realizovanje nastave fizicke kulture.

„Akcija poklanjanja sportske opreme, Gradske uprave za kulturu, obrazovanje i sport, traje već tri nedelje. Do sada smo obišli područna odeljenja u osnovnoj školi u Sremskoj Rači, Bosutu, Kuzminu, Martincima, Divošu, Čalmi, Jarku, Šuljmu, Velikim Radincima, Bešenovu i Gregurevcima. Danas će sportsku opremu dobiti područna odeljenja osnovinih škola u mačvanskom delu, škola u Mačvanskoj Mitrovici, Salašu Noćajskom, Noćaju, Radenkoviću, Ravnju, Zasavici 1 i Zasavici 2“, rekao je Bogdan Božin, zamenik načelnice Gradske uprave za kulturu, obrazovanje i sport.

Cilj ove akcije Gradske uprave za kulturu, obrazovanje i sport je unapređenje fizičke kulture u školama.

Gradska uprava za kulturu, obrazovanje i sport, u narednom periodu nastaviće sa obilaskom osnovnih škola na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

You May Also Like

One thought on “Sportska oprema za sve

Comments are closed.