Sremska Mitrovica – ŠOSO „Radivoje Popović“

-Pravoslavna omladinska zajednica Sabornog hrama Sv. Dimitrija iz Sremske Mitrovice juče je organizovala humanitarnu akciju za učenike ŠOSO „Radivoje Popović“.
Najugroženijim učenicima koji pohađaju ovu školu, poklonjena su 32. para cipela, a ovo je samo jedna u nizu akcija koje organizuje Pravoslavna omladinska zajednica.
– Đaci ŠOSO „Radivoje Popović“ juče su učestvovali na 43. Opštinskoj smotri recitatora. Najtalentovaniji učenici su svoje recitatorske sposobnosti iskazali u revijalnom delu smotre.

– Škola „Radivoje Popović“ za petak, 04. mart najavljuje osnivanje Društva za pomoć osobama sa autizmom, čiji je organizator Osnivačka skupština na nivou grada. Inicijativa za pokretanje ovog društva potekla je od majke čije dete boluje od autizma. Cilj je okupljanje osoba sa autizmom, roditelja-staraoca, stručnjaka kao i i prijatelja porodica osoba sa autizmom radi boljeg upoznavanja i razumevanja ove bolesti, dečijih potreba, kao i pružanja organizovane pomoći i zaštite osoba sa autizmom i njihovih porodica.

You may also like