Sremska Mitrovica – Sneg nastavlja da pada, ulice su prekrivene snegom, do jutros je napadalo oko 22 centimetra snega.
Sve veće saobraćajnice u gradu su dovoljno očišćene da se prođe, ali snega na kolovozu ima. Padavine traju već oko 48 sati i sve raspoložive ekipe AD Puteva su na terenu, kažu u ovom preduzeću. Sve ulice prvog prioriteta su prohodne, ali ipak se sneg zadržava na kolovozima pa je saobraćaj usporen.
Saobraćaj se u gradu odvija otežano i usporeno, neke autobuske linije ne funkcionišu po redosledu vožnje.
Danas su otkazani autobusi za Sremsku Raču koji su po redu vožnje trebali krenuti u 10:30 I 13:10.Autobus koji je jutros krenuo za Sremsku Raču, zaglavio se na putu zbog loših uslova za saobraćaj.
Na ulicama su i radnici „JKP Komunalije, koji od juče rade bez prestanka.I danas tokom dana radnici ove službe nastaviće rasčišćavanje ali podsećaju da zbog neprestanog padanja snega na trotoarima se brzo stvara poledica, pa građani treba da budu obazriviRadnici komunalne službe će sutra čistiti i groblja.
Podsećamo da građani treba da očiste sneg ispred svojih kuća i firmi. Komunalna služba Grada Sremska Mitrovica od odluke na skupštini grada, mogu pisati prekršajne prijave građanima koji ne izvrše svoju zakonsku obavezu.
Sneg će padati bez prestanka i danas i sutra, a meteorolozi očekuju prestanak padavina tek u nedelju.

You may also like