Sremska Mitrovica – Peti put u Novoj Pazovi biće održan Sajam privrede, a po prvi put on će imati regionalni karakter. Već u nedelju od 11 časova očekuje se svečano otvaranje Sajma, gde je učešće do danas prijavilo 72 izlagača.

Organizatori Sajma su opština Stara Pazova i sremska privredna komora. Za Sajam privrede u Novoj Pazovi vlada veliko interesovanje. Učešće je, kako kažu organizatori, besplatno. Do sada su se prijavila 72 izlagača, a mesta još ima. Ovo je peti put da se organizuje Sajam privrede u Novoj Pazovi, međutim prvi put ima regionalni karakter.

„S obzirom na rok koji smo imali za organizaciju Sajma, ja sam veoma zadovoljan brojem izlagača, nadam se da će Sajam opravdati očekivanja svih učesnika“, tvrdi Zoran Zubac, predsednik organizacionog Odbora sajma.

Sajam će biti prilika da se pokaže privredni potencijal jedne od najrazvijenijih opština u Sremu, trajaće tri dana, a u nedelju 30. oktobra zakazano je otvaranje. „Možemo unapred da kažemo da će ovaj Sajam sigurno biti uspešan što se tiče prezentacije privrednih potencijala privrednih subjekata, sa teritorije čitavog Srema, pa čak i šire“, tvrdi Goran Jović predsednik opštine Stara Pazova.

Na sajmu će biti predstavljena metalska i plastična galanterija, prerada drveta, It oprema, hemijska industrija, tekstil, obuća, poljoprivreda i turizam, a centralno mesto dešavanje je prostor Osnovne škole „Rastko Nemanjić Sava“, u Novoj Pazovi.

You may also like