Sremska Mitrovica – Krajem meseca oktobra u Novoj Pazovi biće organizovan Regionalni sajam privrede.

Povodom predstojećeg sajma privrede, u ponedeljak 22. Avgusta, predsednik staropazovačke opštine Goran Jović i predsednik Sremske privredne komore, Milan Božić, potpisali su Sporazum o saradnji na zajedničkoj organizaciji sajma. Pored Komore i lokalne samouprave, podršku sajmu privrede daće i Pokrajinski sekretarijat za privredu.

Imajući u vidu razvojne potrebe sremskog regiona, Sremska privredna komora i opština Stara Pazova, opredelili su se da zajednički organizuju Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi i ponude privrednicima jedinstvenu priliku direktnog susreta sa potencijalnim partnerima, konkurencijom i potrošačima.

Regionalni sajam privrede predstavlja če poslovni okvir koji će omogućiti učesnicima iz različitih sfera biznisa da ostvare kontakte, razmenjuju iskustva i promovišu sopstveni biznis na efikasan način, kažu u Sremskoj privrednoj komori.

Sajam je jedinstvena prilika da se na području sremske regije, a i šire, obavi kvalitetna promocija proizvoda i usluga i u kratkom vremenu ostvare pozitivni kontakti sa većim brojem potencijalnih klijenata. Ali i da učesnici adekvatnom i ciljanom promocijom ka specifičnim ciljnim grupama postignu očekivani uspeh u određenom segmentu poslovanja.

Program sajma svakako će obuhvatati i stručna predavanja, bilateralne razgovore, promoije, degustacije.

You may also like