Najbolji MTV reporter je iz Sremske Mitrovice

Sremska Mitrovica – Nakon emitovanja prve sezone emisije MTV Reporteri na MTV kanalu i istovremenog glasanja za najbolju priču na sajtu www.mtvreporteri.com, ovaj konkurs namenjen mladim ljudima sa inicijativom je konačno dobio svog pobednika. U pitanju je Predrag Žambok iz Sremske Mitrovice!

MTV Reporter Predrag Žambok pokušao je da sazna šta je dovelo do toga da danas u Sremskoj Mitrovici ne postoji nijedan bioskop. Uz pomoć MTV ekipe i Kristine Radenković, aktuelne voditeljke emisije “Šljivik” na RTS-u, MTV Reporter Peđa je istražio zašto je srušen stari bioskop u isto vreme kada je novom promenjena funkcija, kao i koji su planovi gradske vlasti i kancelarije za mlade u vezi sa ovom neslavnom činjenicom. Glasanjem na sajtu www.mtvreporteri.com Predragova priča osvojila je neverovatna 17,643 glasa, koja su mu doneli pobedu i zvanje najboljeg MTV Reportera! Pobedničku reportažu, kao i sve ostale možete da pogledate na sajtu www.mtvreporteri.com.

Pobednik Predrag nije krio oduševljenje: „Kada sam se prijavio za MTV Reportere o pobedi nisam ni razmišljao, jedini cilj i lajtmotiv mi je bio da napravim dobru priču i evo, po sudu gledalaca, ispostavilo se da je ona stvarno takva. Rad na temu „Bioskop u Sremskoj Mitrovici“ bio je mukotrpan jer je ova tema postala tabu, a sagovornici koji su i želeli da pričaju na tu temu, mogli su samo na osnovu bledog sećanja. Nakon prikazivanja reportaže, u moj grad na velika vrata ponovo se vratila pomalo zaboravljena tema „Bioskop“. Zahvalio bih se ovim putem svim saradnicima na reportaži, a posebno Kristini Radenković, mom mentoru na ovom projektu.“

You May Also Like