Hitna pomoć na novoj lokaciji

Sremska Mitrovica – Na juče održanoj 33. sednici Skupštine grada Sremska Mitrovica, razmatrana je između ostalog, i Odluka o donošenju Plana detaljne regulacije bloka, koji se nalazi između Trga Svetog Dimitrija i ulica Arsenija Čarnojevića, Kuzminske i Poslovno sportskog centra „Pinki“.

Sredstva za izradu tog Plana obezbeđena su u gradskom budžetu, a Nacrt je izradilo JP „Direkcija za izgradnju grada“. O sprovođenju Plana staraće se Gradska uprava za urbanizam i stambeno komunalne poslove, rečeno je tokom zasedanja.

„To smo prvenstveno uradili zbog namere da izmestimo službu Hitne pomoći sa sadašnje na novu lokaciju, koja će biti u tom delu grada, dakle između Trga Svetog Dimitrija i ulica Arsenija Čarnojevića, Kuzminske i PSC „Pinki“. To će rešiti mnoge probleme sa kojima se u svakodnevnom radu ta služba suočava, a pre svega zahvaljujući tome građani će imati lakši i brži pristup objektu u kome će se ubuduće nalaziti Hitna pomoć“, rekao je Aleksandar Prodanović, predsednik Skupštine grada.

You May Also Like