Sremska Mitrovica – U Predškolskoj ustanovi Pčelica, objekat Bubamara, koji se nalazi u naselju Matija Hudji, juče su deca odigrala predstavu za roditelje koji su poslednjih nekoliko meseci pokušali do poboljšaju uslove boravka dece u ovoj ustanovi.
Roditelji su u predhodnih nekoliko meseci nesebičnom akcijom prikupljali novac kako bi kupili igračke, zamenili tepihe, postavili venecijanere što je velika pomoć i grupi i vrtiću.

Roditelji su zadovoljni kako se u vrtiću radi sa decom i želeli su da pošalju poruku kako se deci može pomoći da provode vreme u vrtiću u boljim uslovima i da istovremeno i na ovaj način zahvale zaposlenima u preškolskoj ustanovi koji se brinu o deci.

Roditelji su i juče posle predstave poklonili grupi igračke.Direktorica Predškolske ustanove Pčelica Vesna Konsantinović kaže da ovakav gest roditelja ima veliki značaj za vrtić :” Naravno da je materijalni aspekt važan ali ne toliko koliko i emotivni”.

Predstava koju su deca odigrala je nastavak novogodišnjeg koncerta sa kojim je započeto predstavljanje roditeljima, a završiće se prolećnim koncertom koji je najavljen za maj mesec ove godine.

You may also like