Ivana J., inženjer firme „Alpina“, poginula je, dok je njen kolega Miloš K. teško povređen kada su „kijom“ sleteli sa nedovršenog mosta kod Beške!
Nesreća se dogodila u 12.25 časova na delu mosta koji je u izgradnji. Kako saznajemo, Miloš K., koji je vozio kola, pokušao je da se okrene na mostu. Međutim, točak je proklizao i auto je pao sa visine od oko dvadesetak metara na pesak između dva mosta. Devojka je preminula na licu mesta, dok je njen kolega zadobio teške povrede opasne po život.

Po pričama radnika, koje prenose Novosti, dvoje inženjera, koji su od početka izgradnje mosta angažovani na tom poslu, išli su u kontrolu gradilišta. Kolima su, pričaju dalje očevici, došli iz pravca Beške do početka na novosadskoj strani. Pretpostavlja se da je vozač hteo na tom mestu da okrene automobil i da su tada iz nepoznatih razloga pali sa velike visine.
U vojvođanski Urgentni centar prevezen je Miloš K., koji se nakon niza operacija i dalje nalazi u kritičnom stanju. Mesto saobraćajne nesreće posetili su ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić i rukovodioci „Puteva Srbije“.

You may also like