Sremska Mitrovica. Izgradnja gasne mreže u Matoševoj ulici

Od strane Ozon
0 komentar

JP „Srem-gas“ izgrađuje još jedan produžetak mreže, u Matoševoj ulici u Sremskoj Mitrovici. Produžetak uličnog voda u ovoj ulici gradi se u dužini od 270 metara. Biće izgrađeno sedam priključaka, a još tridesetak stanovnika ove ulice je iskazalo interesovanje za priključenje na gasnu mrežu.

Javno preduzeće za distribuciju prirodnog gasa „Srem-gas“ je osnovano sa ciljem izgradnje i održavanja mreže i obezbeđenja trajnog i nesmetanog snabdevanja potrošača prirodnim gasom.
Snabdevaju više od šest hiljada korisnika prirodnog gasa i održavaju skoro tri stotine kilometara distributivne mreže. Ipak, i dalje postoji velika zainteresovanost građana da se priključe na distributivnu gasnu mrežu JP „Srem-gas“. Zbog toga se izgrađuje još jedan produžetak mreže, u Matoševoj ulici u Sremskoj Mitrovici.


„JP Srem-gas stalno planira razvoj distributivne mreže i investiratira u kvalitet i obim usluge. Usmereni smo ka povećanju broja potrošača kako bi se povećao nivo snabdevanja prirodnim gasom i time i iskorišćenost distributivne mreže i taj cilj i ispunjavamo. Upravo ovi radovi su dokaz da je to tako. Kada postoji zainteresovanost potencijalnih korisnika prirodnog gasa i tehničke mogućnosti, Nadzorini odbor Preduzeća, procenjuje ekonomsku opravdanost takve investicije i ukoliko ona postoji mi je i realizujemo. Sve realizujemo sopstvenim sredstvima i tako ulažemo u razvoj Preduzeća, a na korist korisnika naših usluga“, rekla je Danica Nedić v.d. direktora JP „Srem-gas“ Sremska Mitrovica.
Vrednost ovih radova je oko 1.200 000,00 dinara.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik