Sremska Mitrovica. Izgradnja gasne mreže u Matoševoj ulici

Od strane Ozon
0 komentar

JP „Srem-gas“ izgrađuje još jedan produžetak mreže, u Matoševoj ulici u Sremskoj Mitrovici. Produžetak uličnog voda u ovoj ulici gradi se u dužini od 270 metara. Biće izgrađeno sedam priključaka, a još tridesetak stanovnika ove ulice je iskazalo interesovanje za priključenje na gasnu mrežu.

Javno preduzeće za distribuciju prirodnog gasa „Srem-gas“ je osnovano sa ciljem izgradnje i održavanja mreže i obezbeđenja trajnog i nesmetanog snabdevanja potrošača prirodnim gasom.
Snabdevaju više od šest hiljada korisnika prirodnog gasa i održavaju skoro tri stotine kilometara distributivne mreže. Ipak, i dalje postoji velika zainteresovanost građana da se priključe na distributivnu gasnu mrežu JP „Srem-gas“. Zbog toga se izgrađuje još jedan produžetak mreže, u Matoševoj ulici u Sremskoj Mitrovici.


„JP Srem-gas stalno planira razvoj distributivne mreže i investiratira u kvalitet i obim usluge. Usmereni smo ka povećanju broja potrošača kako bi se povećao nivo snabdevanja prirodnim gasom i time i iskorišćenost distributivne mreže i taj cilj i ispunjavamo. Upravo ovi radovi su dokaz da je to tako. Kada postoji zainteresovanost potencijalnih korisnika prirodnog gasa i tehničke mogućnosti, Nadzorini odbor Preduzeća, procenjuje ekonomsku opravdanost takve investicije i ukoliko ona postoji mi je i realizujemo. Sve realizujemo sopstvenim sredstvima i tako ulažemo u razvoj Preduzeća, a na korist korisnika naših usluga“, rekla je Danica Nedić v.d. direktora JP „Srem-gas“ Sremska Mitrovica.
Vrednost ovih radova je oko 1.200 000,00 dinara.

Možda Vam se svidi i