Fudbalski vikend: Sremska liga

Od strane Ozon
0 komentar

Fudbalski vikend u Mačvanskoj Mitrovici: Pobede Šumara i Budućnosti

MAČVANSKA MITROVICA – Uzbudljiv fudbalski vikend u Mačvanskoj Mitrovici doneo nam je nekoliko zanimljivih susreta, a posebno se ističe duel između ekipa Podrinja i Šumara.

Na stadionu Podrinja pred 250 gledalaca, fudbaleri Šumara pobedili su rezultatom 4:2. I pored vođstva Šumara, igrači Podrinja uspeli su da izjednače rezultat, ali je konačnu odluku doneo Mladen Obradović golom u 62. minutu. Strelci za Podrinje bili su Milošević u 9. i 46. minutu, dok su za Šumare golove postigli Radovanović u 7., Rakić u 38. i Obradović u 62. minutu.

Ekipa iz Ogara čestitamo na pobedi. Ostaje žal za ne iskorištenim šansama u prvom poluvremenu ali šta je tu je idemo dalje. Sledeće kolo idemo u Kuzmin na gostovanje ekipi Graničar, piše na zvaničnoj stranici Podrinja.

Podrinje: Relić, Mađarovski, Marijanović, Jakovljević, Milošević (Stojanović), Maslarić (Brčić), Grujić, Delić, Denić (Radovanović), Janković, Petrović (Panić).

Šumar: Kosanović, Petković (Miličević), Rudan, Kordolup, Matović (Obradović), Rakić (Đorđević), Anđelković, Radovanović (Stjepanović), Ljubojević, Ragastovac, Vračević (Stojadinović).

U drugom značajnom susretu, ekipa Budućnosti savladala je Radnički rezultatom 2:0. Golove za Budućnost postigao je Maksimović u 4. i 50. minutu.

Budućnost: Topolić, Tucaković, Ivanović, Stanivuković, Radosavljević, Pavlović (Draganović), Rogo (Simoljević), Milošević, Mijajilović (Pršić), Maksimović (Đurđević), Josić (Žilić).

Radnički: Čestić, Dobić (Mitrović), Dobrijević, Drobac, Adamović, Mrđenović, Živanov, Erkanović, Maslić (Grujić), Krstić, Đevlekaj.

U ostalim susretima:

Sremac (D) – Sremac (V) 1:1 Golove su postigli Petrov za Sremac (D) u 80. minutu i Đokić za Sremac (V) u 6. minutu.

LSK – Napredak 1:4 Strelci za LSK bili su Šućak u 63. minutu, dok su za Napredak golove postigli Marković u 35., Spišić u 63., Todorović u 67. i 69. minutu.

Ovim rezultatima, ekipa Šumara i dalje drži prvu poziciju na tabeli, dok Budućnost nastavlja sa odličnim rezultatima i ostaje u trci za prvo mesto. Fudbaleri Napretka iznenadili su svojim dobrim nastupom i ostvarili visoku pobedu nad ekipom LSK-a.

Naredni vikend donosi nam nove izazove i prilike za sve ekipe da se približe vrhu tabele.

Možda Vam se svidi i