IGRAJTE MANJE I ZARADITE VIŠE UZ BONUS TIKET

Od strane Ozon
0 komentar

Predstavljamo novi lek protiv glavobolje

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA VEĆE DOBITKE KOJI VAM ŠTEDI VREME, A I NOVAC

Saznajte kako da stignete do velikih dobitaka, brzo i lako.

Ako niste jedni od onih koji vole da provode veći deo svoga vremena sastavljajući tikete, pa se dešava da “prepišete” tiket od prijatelja ili tikete sastavljate kao što ispijate kratki espreso, brzinski, s nogu, AdmiralBet ima pravu stvar za vas!

Svakoga dana, na sajtu AdmiralBet.rs naši bukmejkeri pažljivo sastavljaju Bonus tiket sa uvećanom konačnom kvotom, na igračima je samo da pogledaju i da procene da li su predloženi tipovi ujedno i dobitni, čime će osetno uvećati dobitak, bez preterane muke.

Kao što je već rečeno, Bonus tiketi se generišu svakoga dana, pa sve AdmiralBet igrače očekuje 2 do 4 nova Bonus tiketa svakog dana. Na igračima je samo da izaberu onaj tiket za koji misle da ima najveće šanse da prođe i da se prepuste iščekivanju dobitka. Kako bi pogledali dnevne Bonus tikete potrebno je da se igrači uloguju na svoj AdmiralBet nalog i kliknu na dugme Prikaži tiket, koje se nalazi u donjem levom uglu ekrana. Nakon toga, iskočiće prozorčić na čijem vrhu će žutim slovima pisati Bonus tiket, a klikom na polje Bonus tiket pojavljuje se opcija da igrači izaberu i pogledaju neki od ponuđenih tiketa, pa ako im tiket deluje dobitno, mogu i da ga uplate.

Redovno pratite predefinisane Bonus tikete, jer oni donose i uvećane kvote, a dobitak se krije iza ćoška i dostupan je svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo par minuta i ona se u par klikova može obaviti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije,koje se mogu preuzeti ovde. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prvi depozit sa sobom donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Ljubitelji sportskog klađenja mogu da računaju i na 700% bonusa na broj odigranih parova, dok promocija Freebet na bet Vam donosi do 15% freebeta od svake uplate. Ostale AdmiralBet promocije možete pronaći ovde.

Pogledajte današnje Bonus tikete, izaberite dobitni i pokupite sjajne dobitke!

Možda Vam se svidi i