Humanitarni turnir za pomoć vršnjacima na Kosovu i Metohiji. Na stadionu kluba „Crvena zvezda” i mališani „Radničkog” iz Sremske Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U saradnji Fudbalskog kluba „Crvena zvezda” s Vidovdanskog naselja i humanitarne organizacije „Sve za Kosmet”, sutra će biti organizovan jednodnevni humanitarni turnir u fudbalu za decu rođenu 2015. i 2016. godine.

Naziv ovog takmičenja je „Igraj za Kosmet”, a na njemu će nastupiti mališani iz beogradske „Crvene zvezde”, RFK „Novi Sad”, „Inđije”, „Slovena” iz Rume, „Spartaka” iz Subotice, „Radničkog” iz Sremske Mitrovice, „Loznice” i domaćina, novosadskog „Dinama”.

Svečano otvaranje turnira uslediće u 13.30 časova na igralištu FK „Crvena zvezda”, a dodela priznanja i zatvaranje turnira predviđeno je da počne u 18.45 časova.

Organizatori su odredili da se u A grupi nadmeću „Crvena zvezda”, RFK „Novi Sad”, „Inđija” i „Sloven”, dok će u B grupi nastupiti „Spartak”, „Radnički” (SM), „Loznica” i „Dinamo”. Prvoplasirane ekipe odmeriće snage u borbi za zlatnu medalju i pobednički pehar, dok će drugoplasirani timovi igrati za treće, trećeplasirani sastavi za peto, a četvrtoplasirani za sedmo mesto na turniru.

Možda Vam se svidi i