POBEDA RUKOMETAŠICA SREMA. Sledeće nedelje navijamo za Kikindu! Pobeda Kikinde znači ulazak u Super A ligu za naše rikometašice

Od strane Ozon
0 komentar

Na poslednjoj utakmici u sezoni 2021/22 rukometašice Srema pobedile su na svom terenu ekipu iz Prijepolja.

U narednom, poslednjem koju ove lige Srem je slobodan tako da ga je ova pobeda samo učvrstila na trećem mestu na tabeli što je veliki uspeh ove ekipe. Sledeći vikend, navijamo za ekipu Kikinde jer bi njihova pobeda značila drugo mesto za naše devojke i ulazak u Super A ligu.


Ulazak ŽRK „Srem“ u Super A ligu, zavisi isključivo od rezultata duela ŽRK „Kikinda“ i ŽRK „Pančevo“ sledećeg vikenda.

U slučaju pobede Kikinđanki nad ekipom iz Pančeva, na domaćem terenu, „Srem“ i „Kikinda“ bi obezbedile ulazak u najviši rang ženskog rukometa, kao prvoplasirana i drugoplasirana ekipa.
Ekipe iz Sremske Mitrovice i Pančeva trenutno imaju isti broj bodova, ali su „Sremice“ bolje u međusobnim susretima.
Sledećeg vikenda Mitrovica ima slobodno kolo, ali će navijati za Kikinđanke, kako bismo zajednički ušli u Super A ligu.

Na utakmici dvadeset prvog kola Super B ženske rukometne lige Srbije „Srem“ je na svom terenu ugostio „Prijepolje“ iz Prijepolja.

Rezultat  36:27  (16:13).

Sudije: Aćimović Aleksandar i Elezović Stefan iz Beograda. Kontrolor – Sekulić Milivoj iz Pančeva.

Domaće igračice su igrale sigurno i dobroorganizovano na ovoj utakmici i vodile su tokom celog meča tako da pobeda nije ni jednog trenutka dolazila u pitanje.

Sada im sledi mala pauza a onda ponovo treninzi za sezonu 2022/23 na kojoj će sigurno ponovo voditi jednu od glavnih uloga na tabeli.

Srem je igrao u sastavu: Šerfezi Marija-4, Knežev Iva-2, Stević Milica-2, Radulović Nataša-3, Klenkovski Anja-8, Bulatović Nikolina-7, Petrović Dragana-2, Blažić Jovana, Mijailović Andrea-2, Ćetković Nataša-2, Đulinac Vanja-5 i Vasiljević Jana.

Treneri – Kojović Saša i Drča Dušan.

Prijepolje u sastavu: Taxtović Ema-1, Tošić Suzana-9, Fazlić Zijalda-1, Marjanović Radmila-2, Drašković Jana-1, Petrović Iva-4, Fazlić Ema, Pušica Jelena-2, Despotović Marijana, Reković Tamara, Pašalić Jovana-3, Vlašković Anja-3, Rašković Anja-1, Nedić Anica.

Treneri – Ćubić Dejan i Milinković Bojan.

Za najboljeg igrača utakmice proglašena je Radulović Nataša iz ekipe Srema.

Možda Vam se svidi i