Nataša Ćetković u sastavu Seniorske ekipe Srbije – MEDITERANSKE IGRE 2022

Od strane Ozon
0 komentar

Seniorske rukometašice Srbije okupile su se u prostorijama Rukometnog saveza Srbije odakle su krenule put Bajine Bašte gde će se pripremati za predstojeće Mediteranske igre.


Po završetku trenažnih aktivnosti u periodu od 13. do 22. juna sledi put u Alžir a naša selekcija će na takmičenju igrati u grupi B sa Severnom Makedonijom, Portugalom i Turskom.
Mediteranske igre su na programu od 25. juna do 6. jula 2022. godine u Alžirskom gradu Oranu.
Iako po godinama mlada i još u Kadetskoj konkurenciji, Mitrovčanka, Nataša Ćetković nalazi se u sastavu Seniorske ekipe Srbije.


Članica ŽRK Srem iz Sremske MItrovice jedna je od najboljih kadetskih reprezentativaca pa je zapala za oko i rukovodstvu Seniorske reprezentacije.
Do sada se nalazila na širem spisku reprezentacije a sada je rame uz rame sa starijim rukometašicama koje će predstavljati našu zemlju na predstojećem takmičenju.
Nataša je MVP proteklog Kadetskog prvenstva Srbije i kapiten je najbolje ekipe, ŽRK Srem.
Za one koji prate ženski rukomet ovo i nije neka posebna vest. Nataša je godinama u samom vrhu ženskog rukometa u Srbiji a ovo je samo nagrada za njen dugogodišnji rad i besprekornu igru kako u sastavu ŽRK Srem koji se takmiči u Super B ligi Srbije tako i u Kadetskoj reprezentaciji Srbije.
Možemo samo da joj poželimo mnogo uspeha u daljoj karijeri.

Možda Vam se svidi i