Mitrovčanin (10) na prestižnom stonoteniskom kampu GEWO

Od strane Ozon
0 komentar

Još jedan GEWO kamp organizovan je ovog leta u našoj zemlji. Kamp je održan u mestu Krupanj, gde je boravilo mnogo talentovanih stonotenisera i stonoteniserki iz Novog Sada, Čelareva, Bača, Subotice, Kraljeva, Valjeva, Sremske Mitrovice...

Najmlađi član stonoteniskog kluba “Srem spin” iz Sremske Mitrovice – Nemanja Dostanić (10 godina) učenik Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Mitrovici, jedini je boravio u Krupnju iz Sremske Mitrovice.

Iako ima samo deset godina, Nemanja je mlada nada kluba SREM SPIN SREMSKA MITROVICA. Nemanja Dostanić osim što vredno trenira, priprema se za pobede, on je završio treći razred osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj”. Trenira stoni tenis dve godine u sremskomitrovačkom klubu, a klub u mladim stonoteniserima vidi dobru budućnost kluba.

Nemanja će nakon kampa, nastaviti svoje treninge, i vrlo brzo, smatraju u klubu, i pokazati odlične rezultate.

“Budućnost stonog tenisa, je u našim mladim nadama”, kažu u klubu.

Najstariji nemački stoniteniski brend GEWO, u saradnji sa GEWO Srbija i sa GEWO partnerima iz regiona (Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Rumunija), organizuju međunarodni stonoteniski kamp za sve mlađe uzrasne kategorije (8-16 godina) u planinskom mestu Krupanj koji se nalazi u zapadnom delu Srbije, na granici sa Bosnom i Hercegovinom.

Možda Vam se svidi i