KARATISTI „SIRMIUMA“ PRVACI SRBIJE

Od strane Ozon
0 komentar

U nedelju 15. 05.2022. održano je 24. PRVENSTVO SRBIJE u Osečini. Organizator ovog takmičenja je Karate Unija Srbije a domaći ovog takmičenja je Karate klub Kaminari.    

Na ovom takmičenju je učestvovalo 16 klubova sa preko 250 takmičara u svim uzrasnim kategorijama u katama i borbama. Karate klub „Sirmium“ je učestvovao na ovom takmičenju sa 27 takmičara i 15 ekipa,koji su osvojili 43 medalje od kojih 22 zlatne, 13 srebrnih i 8 bronzanih medalja.

U generalnom plasmanu karate klub Sirmium je prvoplasirani sa 168 bodova, drugoplasirani „Budo Ns“ sa 90bodova i trećeplasirani karate klub „Prokuplje“ sa 84 boda.

Za najuspešnijeg takmičara na ovom takmičenju proglašen je Lazar Miljković iz Karate kluba Sirmium.   Zlatnu medalju su osvojili: Anja Erak, Kosta Petković,Nina Erak, Isidora Dragojlović, Luka Petrović, Lena Tešić, Mladen Marković, Vuk Petrović, Nemanja Žunić, Andrea Aničić, Đorđe Kopčić, Nina Dragojlović, Lazar Miljković, Bojana Sretenović. Srebrnu medalju su osvojili: Milica Korizma, Mila Stanić, Vladimir Birovljev, Lazar Korizma, Tijana Sretenović. Bronzanu medalju su osvojili: Anđela Parović, Aleksa Tomić, Mateja Miščević, Uroš Popović, Filip Petković, Teodora Popović, Luka Tanasić i Đurđina Ilić.  

Možda Vam se svidi i