Karate: „Srem“ sa takmičenja „Trofej Beograda“ stigao sa 16 medalja

Od strane Ozon
0 komentar

45. Trofej Beograda 2022, održan je u subotu 08. Oktobra u hali sportova “Ranko Žeravica”. Na ovogodišnjem turniru učešće je uzelo oko 1000 takmičara iz Srbije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Makedonije, Švajcarske, Slovačke.

Karatisti karate kluba Srem iz Sremske Mitrovice ovog vikenda učestvovali su na prestižnom takmičenju međunarodnog karaktera Trofej Beograda – Beogradski Pobednik i osvojili 11 medalja i to 6 zlatnih medalja, 3 srebra i 2 bronze.

Na takmičenju učestvovlo preko 1200 takmičara iz Grčke, Bugarske, Švajcarske, Severne Makedinije, BiH, Srbije. Karatisti trenera Ive Vinković imali su sjajne nastupe u katama i borbama.

Na takmičenju je nastupilo 12 karatista Srema. Zlato su osvojile ženske nade kata tim u sastavu Perović, Muric, Grujanić, zatim u katama pojedinačno Irena Grujanić, Dunja Berežni, Milica Miljević, Ognjen Milošević i u borbama Anđela Perović. Srebro su osvojili Miona Murić, Jana Krklješ, Aleksandar Rajović, a bronzanu medalju Jovana Benak i Anđela Perović u katama.

Možda Vam se svidi i