FK „Budućnost“ – Prvo mesto u Sremskoj ligi!

Od strane Ozon
0 komentar

SALAŠ NOĆAJSKI. Budućnost (SN) – Sloga (V) 6:1 (2:1) Igralište Budućnosti, gledalaca 250, Despotović (Ogar). Strelci: Simovljević u 14, Đurđević u 15, 56. i 60, Milekšić u 74. (autogol) i Petrović u 87. za Budućnost, N. Marković u 12. minutu za Slogu. Žuti karton: Batanjski (Sloga).

Ekipa Budućnosti iz Salaša Noćajskog je ubedljivo trijumfovala u utakmici sa Slogom iz Vognja i potvrdila da je glavni favorit za prvo mesto u Sremskoj ligi i povratak u viši rang takmičenja.  Od samog početka ekipa iz Salaša je dominirala. Bez obzira na rano vođstvo Sloge Salašani su u samo tri minuta preokrenuli rezultat a do kraja meča je postojao samo jedan tim. Sledeće nedelje Budućnost je gost ekipi Fruškogorca iz Manđelosa.

BUDUĆNOST: Koplić, Jesretić, Radaković, Stanivuković, Radosavljević (Petrović), Pavlović, Simovljević (Prijić), Rogo (Đukić), Mijailović (Vladisavljević), Janković (Dobo), Đurđević.

SLOGA: Cvetković, Popović, Batanjski, Mirković, Kordolup, N. Marković, Dostanić (Čolić), Stanić, Milekšić, Lošić, Vasilić.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik