„Sremice“ pobedile u trećem kolu ekipu iz Dolova

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U okviru trećeg kola Prve ženske rukomet lige  „Sever“ rukometašice „Srema“ iz Sremske Mitrovice savladale su ekipu ŽRK „Dolovo“ iz Dolova rezultatom 43:29 (25:18).

Gledalca: 100. Sudije: Nedović Đorđe i Uzelac Marko iz Vrbasa. Kontrolor Knežević Vladimir iz Vrbasa.

Maestralna igra mladih rukometašica „Srema“ i veličanstvena pobeda za koju su zaslužne sve igračice. Iako su ubedljivo najmlađa ekipa u ligi na terenu se to ne primećuje. Odlično su pripremljene za ovo takmičenje tako da se ne plaše ni mnogo starijih ekipa sa kojim se sastaju. Od prvog zvižduka sudije na terenu su pokazale svu lepotu ženskog rukometa, od dobro uigranih kombinacija do brzih kontranapada. Treneri Drča i Kojović pružili su priliku svim igračicama da igraju na ovom meču što je publika sa ovacijama pozdravila naročito po završetku meča.

Igrač utakmice – Komnenović Tijana iz ekipe „Srema“.

ŽRK „Srem“ je igrao u sastavu: Petrović Dragana-3, Šerfezi Marija, Stefanović Ana-6, Zubović Milica-10, Veselinović Nataša-2, Komnenović Tijana-10, Bakša Andrea, Petrović Ivana, Stević Milica-8, Ćetković Nataša-2, Čolović Dragana, Erić Mirjana. Treneri Dušan Drča i Kojović Saša.

ŽRK „Dolovo“ je igrao u sastavu: Antić Bojana, Veljković Ivana-1, Rakidžić Marija-8, Ćojbašić Nataša, Stanojević Teodora-2, Jovanović Miljana-3, Uskoković Amelija-6, Stojiljković Maša-2, Ćojbašić Natalija-7, Ivković Kristina. Trener Vemić Vladimir.

Možda Vam se svidi i