„Srem Spin“ vicešampion Sremske lige

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, 13. aprila u poslednjem, desetom kolu Sremske stonoteniske lige ekipa „Srem Spin“ iz Sremske Mitrovice pobedom nad gostima iz Inđije rezultatom 4:1 zauzela je drugo mesto na tabeli i tako su postali Vicešampioni lige.

Mitrovačkoj ekipi nije bilo lako u susretu sa Inđijcima koji imaju veoma kvalitetnu i jaku ekipu.

Na svih pet mečeva koji su se vodili u hali „Pinki“ gosti su pokušavali da ostvare pobedu, ali ekipa domaćina bila je čvrsto rešena da ovogodišnju sezonu završe sa pobedom što su i ostvarili.

U prvom meču Ilić je pobedio Košnjaka rezultatom 3:1 u setovima i najavio uspeh svoje ekipe. Po setovima 11:7 – 4:11 – 11:8 – 11:7.

U drugom meču prava drama.Šarić je protiv Pošmuge prvo poveo u prvom setu, a onda naredna dva izgubio da bi u četvrtom setu ponovo pobedio, ali je u petom i odlučujućem setu ponovo izgubio tako da su gosti izjednačili u mečevima na 1:1. Meč je odigran po setovima 11:4 – 8:11 – 7:11 – 11:2 – 10:12.

U trećem meču kapiten domaće ekipe, Nedeljković u veoma sigurnoj igri u sva tri seta pobeđuje Vasiljevića i ponovo dovodi svoju ekipu u vođstvo od 2:1 u ukupnom skoru.
Meč je odigran po setovima 11:5 – 11:8 – 11:9.

U četvrtom meču u Dublu, Ilić i Vuletić deklasirali su protivnički par, Košnjaka i Pošmugu rezultatom 3:0 u setovima 11:8 – 11:4 – 11:7 i tako već obezbedili pobedu za svoju ekipu.

U petom meču Ilić je pobedio Pošmugu rezultatom 3:2 u setovima 11:7 – 9:11 – 5:11 – 11:6 – 11:5 i tako stavio tačku na ovu izuzetno dobro odigranu sezonu Mitrovačke ekipe i uspeh vredan pažnje u jakoj konkurenciji koja je u Sremskoj stonoteniskoj ligi.

Iako sada sledi pauza u takmičenju do jeseni, za ekipu „Srem Spina“ nama predaha, i dalje se održavaju redovni treninzi u hali „Pinki“ a rukovodstvo kluba poziva sve zainteresovane da se priključe ovom klubu a naročito oni najmlađi koji imaju želju da nauče ovu popularnu igru sa reketom i malom lopticom.

Možda Vam se svidi i