„Srem“ poklekao u finišu dramatičnog meča

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Košarkaši sremskomitrovačkog „Srema“ proteklog vikenda poraženi su u okviru prvog kola Prve muške regionalne lige – Sever na domaćem terenu od strane OKK „Vrbas“ iz Vrbasa rezultatom 75:76  (16:23) – (20:17) – ( 18:15) – (21:21) .

Sudije: Hrinić i Vukašinac iz Stare Pazove. Gledalaca: 100.

Dramatična utakmica sa izjednačenim rezultatom tokom celog meča. Četvrta četvrtina podigla je malobrojnu publiku na noge. Skandirali su i navijali za „Srem“, a domaći igrači izgarali su na parketu hale „Pinki“. Igrači „Srema“ u poslednjoj četvrtini ubacili su šest puta „trojku“ i to u najvažnijim trenucima igre, ali osam sekundi pre kraja meča imali su poslednji napad koji nisu iskoristili tako da gosti nose pobedu kući sa jednim poenom razlike. Ovo je prvo kolo, ostaje još dosta utakmica da se igra tako da će i podmlađena ekipa „Srema“ imati vremena za dokazivanje. Obzirom kako su i pored minimalnog poraza igrali sjajno sigurno će u narednim mečevima njihov kvalitet doći do izražaja.

KK „Srem“ u sastavu: Panić, Kasabašić-6, Đurak-14, Zagorac, Nedimović, Vukićević, Marković-19, Stević-22, Pap, Denić, Pejaković-9, Karastanković. Trener: Vukićević
OKK „Vrbas“ u sastavu: Radinović-20, Jokanović-2, Skoknić-16, Koprivica-10, Marojević, Vasić, Kovačević-2, Laković-4, Knežić, Brkić, Lazović-4, Dragaš-5. Trener: Marković.

Možda Vam se svidi i