Pobeda mitrovačkih rukometaša

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U utakmici trećeg kola Treće rukometne muške lige Srbije – grupa „Zapad“ rukometaši sremskomitrovačkog RK „Srem SM“ savladali su ekipu RK „Titel“ iz Titela rezultatom 30:23 (13:11).

Gledalaca: 100. Sudije: Čolić Sanja i Stevanić Jovana iz Kaća. Delegat: Vuičić Vukašin iz Vrbasa.

Promenljiva igra u prvom poluvremenu domaće ekipe kada su do petnaestog minuta vodili rezultatom 9:2 i dominirali na terenu. Onda veliki pad u igri i dozvolili su gostima da izjednače rezultat, a onda i da povedu. Ipak krajem poluvremena ponovo rukometaši „Srema“ kreću odgovornije da igraju i prvo poluvreme rešavaju sa dva pogotka razlike. Kritika trenera Milutinovića igračima na poluvremenu pokazala se mnogo dobrom, s obzirom da su u nastavku igre mitrovački rukometaši igrali u veoma jakom ritmu i sa maksimalnom koncentracijom na terenu. Nisu dozvoljavali protivniku da se sabere i organizuje odbranu, već su napadali na njihov gol  brzim tempom što je dovelo i do vođstva tokom celog drugog poluvremena  i sa sigurnošću su osvojili bodove.

Igrač utakmice je Popović Nikola iz domaće ekipe.

RK „Srem“ je igrao u sastavu: Rađenović Vladimir, Kozeljac Dejan, Vukelić Momčilo-5, Penezić Marko-1, Popović Đorđe, Kojović Saša, Savić Branko-2, Krstanović Živan, Nikolovski Stefan-5, Popović Nikola-10, Pejić Ognjen-3, Delić Petar, Vučenović Mladen, Bakša Vladimir-2, Cvjetić Nemanja, Bosančić Nikola-2. Trener: Milutinović Đorđe.

RK „Titel“ je igrao u sastavu: Todorčević Milan, Trninić Lazar-1, Đuričić Strahinja-7, Lisica Lazar-1, Kanazir Milorad-7, Milišić Sima-3, Straka Jovan, Kanazir Miloš-1, Kuzmanov Pajica-1, Hrnjaković Aleksandar, Abadi Predrag-2, Balog Vladimir-1. Trener: Prokin Aleksandar. 

You may also like