Pregršt medalja za karatiste „Sirmiuma“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju 31. marta održano je 21. Prvenstvo Vojvodine u organizaciji Karate unije Srbije. Ovo prvenstvo je kvalifikaciono za prvenstvo Srbije, koje će se održati 19.5. u Osečini.

Na prvenstvu je učestvovalo 15 klubova sa 165 takmičara. U velikoj konkurenciji takmičari Karate kluba iz „Sirmium“ su dominirali u prikazu karate tehnike i karate veštine, kako u katama, tako i u borbama. Zbog izuzetnih rezulatata, proglašen za najuspešniji klub u generalnom plasmanu, sa osvojenih 82 medalje od kojih 43 zlatne, 25 srebrnih i 14 bronzanih medalja.

U izboru najuspešnijih takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji su proglašeni takmičari Anastasija Pavlešin sa osvojenih 8 medalja i Igor Spahić sa osvojenih 8 medalja.

Zlatne medalje u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji osvojili su: Luka Petrović, Tea Stanojević, Bojana Sretenović, Aleksandar Grabić, Dunja Padrov, Una Maksimović, Jelena Tomić  Tijana Ivković, Luka Jokić, Aleksandar Pavlešin, Nemanja Žunić, Tijana Sretenović, Kalina Maksimović, Srđan Illić, Đorđe Grujić, Srđan Đonić, Mila Miljković, Igor Spahić, Anastasija Pavlešin, Milica Krstić, Nevena Kovačević, Anđela Parović, Vojin Jovanović, Đurđina Ilić, Vuk Petrović, Mihajlo Tomić, Aleksandar Sikin…

Srebro su osvojili: Anđela Kulić, Mihajlo Jeftić, Lana Jeftić, Boško Ćirić, Vukašin Krivošija, MašaKrivošija, Lara Foro, Stefan Tomić, Đorđe Kopčić, Luka Tanasić, Mladen Marković, Lazar Miljković…

U narednom periodu nas očekuju Prvenstvo Srbije u Osečini, Prvenstvo Evrope u Holandiji i Prvenstvo Sveta u Slovačkoj.

Možda Vam se svidi i