Pregršt medalja za AK „Sirmium“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Proteklog vikenda u Šapcu je održan tradicionalni Gospojinski miting u atletici za pionire.

Atletičari sremskomitrovačkog „Sirmiuma“ ponovo su bili uspešni i osvojili 23 medalje.

Uroš Petrović je bio drugi u skoku u dalj i u trci na 200 m. Njegova sestra bliznakinja Mina Petrović je bila druga u skoku u dalj. Dve medalje je osvojila Dunja Josimović u trkama na 60 i 200 metara. Ognjen Tubić je došao do srebra u skoku u dalj, a Teodor Stojkić je osvojio zlato na 200 i srebro na 60 metara. Dejan Mojsin je osvoji srebro na 200m. Stefan Đonić je bio zlatni na 300 metara, dok je na 60 osvojio bronzu.

Strahinja Čikić je na 60 m stigao do srebra, Luka Krnjević je bio treći u bacanju vorteksa, Anja Čančarević je osvojila dve medalje i to zlato u bacanju kugle i srebro u vorteksu. Milica Lukić je bila zlatna na 600 metara, šampionka je bila i Tamara Prekajac na 60 metara. Vanji Milanović u otišla u ruke dva zlata i to u trkama na 100 i 300 metara.

Dušan Lazić je bio prvi na 100 metara i drugi na 300 metara. Vuk Šuman je trijimfovao na 300 metara, dok je u istoj disciplini Marko Morak osvojio bronzu.

„Ove medalje su za srećan put našoj šampionki Dragani Tomašević koja je otputovala na prvenstvo sveta u Dohu sa ponoson ističe trener Goran Pavlović,

Možda Vam se svidi i