MMA klub „Bezbednost SM“ vrši upis novih članova, devojke dobrodošle

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – MMA klub „Bezbednost SM“ iz Sremske Mitrovice vrši upis novih članova. Svi zainteresovani da se priključe klubu to mogu učiniti tako što će posetiti Centar borilačkih veština “Atomac” svakog dana od 21:00 čas – termin kada se održavaju treninzi.

U okviru kluba treniraju dve grupe – rekreativci i takmičari. Rekreativna grupa ima treninge 3 puta nedeljno , kao i svake druge subote, dok takmičari imaju  treninge svakog dana, bez odmora.

“Bezbednost SM” je osnovao prvi trener kluba i mentor Bogdan Jugović, čovek koji je radio i spremao mnoge borce, stvorio brojne sšampione kao sto su Slavoljub Jovanović, Momir Pavlović, Vojislav Janićijević, Nebojša Bojić. Klub sada vode glavni trener Branislav Stojaković i pomoćni trener Nebojsa Bojić.

“Trenutno su nam u toku pripreme za turnir koji se odrzava 21. septembra u Beogradu, a pored priprema ovih dana vršimo i upis novih članova, tu bih želeo da istaknem da naš klub nije zatvoren i za lepši pol, svi su dobrodošli u CBS“ ATOMAC “ svakog dana od 21:00 čas”, rekao je Stojaković i dodao da klub nije veliki, da broji nešto preko 40 članova, ali da su takmičari “Bezbednosti SM” bez problema izlazili na kraj sa borcima iz mnogo većih i jačih na glasu klubova.

“Mi stvaramo šampione i kvalitetne borce, momke i devojke koji mogu da prevaziđu prepreke na koje nalete ne samo u ringu, nego generalno u svom životu”, rekao je trener Stojaković.

Pomoćni trener, a ujedno i takmičar Bojić sa nestrpljenjem čeka subotu, 21. septembar i “Belgrade MMA open 2019” na kojem će pored njega nastupiti još dva takmičara “Bezbednosti”.

On ne želi da prognozira kakav će nastup imati, ali obećava da će sva trojica dati svoj maksimum i dostojno predstavljati ne samo “Bezbednost” nego i grad Sremsku Mitrovicu.

“Što se tiče takmičenja koje nam predstoji mogu samo da obećam da ćemo, što se kaže, ostaviti srce u ringu”, kratko je prokomentarisao Bojić.

Mladi trener je pozvao sve zainteresovane za MMA da posete klub, prisustvuju jednom treningu, pa možda donesu oluku da je taj sport upravo za njih.

“Treninzi kod nas su u klubu su dosta intenzivni i nisu za svakog, jer nam je cilj da obučimo i napravimo što više ozbiljnih i kvalitetnih boraca, ali naravno tu smo i za sve koji žele samo da se oprobaju u „Oktagonu“ sa rukavicama na rukama, gumom u ustima i željom za borbom. Branislav i ja smo tu za sve momke i devojke koji žele neku promenu u životu, koji žele izazove. MMA je pravi sport gde možeš da saznaš od čega si napravljen, da napreduješ i poboljšaš samog sebe i nadam se da ću ovih dana videte neka nova lica u prostorijama „Atomca“, za kraj rekao je Bojić.

Možda Vam se svidi i