Mladi fudbaleri „Budućnosti“ prvaci kadetske lige

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Kadeti Fudbalskog kluba “Budućnost” iz Salaša Noćajskog osvojili su prvo mesto u Kadetskoj ligi Područnog fudbalskog saveza Sremska Mitrovica. Mladi Salaščani su osvojili 38 bodova, ostvarili su ukupno 12 pobeda, dve utakmice su završene nerešenim rezultatom, a poraz u toku ove sezone nisu doživeli.

Ono što im sada predstoji jeste još i baraž koji se igra sa ekipama FK “Graničar” iz Adaševaca, FK “Železničar” iz Inđije i FK “Radnički” iz Iriga. Najbolja ekipa ostvaruje plasman u  Kadetsko-pionirsku ligu Područnog fudbalskog saveza.

“Fudbalski klub “Budućnost” je uvek imao dobru omladinsku školu. Mnogi sadašnji igrači prvotimci potiču upravo iz nje. Nakon jednog perioda gde nije bilo razultata, došla je generacija momaka rođenih 2001., 2002., 2003. godine koji su ovu sezonu 2018/2019 odigrali sjajno osvojivši prvo mesto i tako osvetlali obraz svim ljubiteljima fudbala u Salašu. Nadamo se da će u baražu ponovo dati sve od sebe, pokazati kvalitet i doneti našem klubu što bolji plasman. Takođe se nadam da će neki igrači iz ove generacije biti oslonac našeg kluba i prvog tima u periodu koji je pred nama”, rekao je predsednik “Budućnosti” Marko Simić.

On je čestitke za postignut uspeh uputio i treneru kadeta, Bori Todoroviću kojem je ovo treće prvo mesto u pomenutoj kategoriji.

“Naravno velike zasluge za ovaj uspeh idu i treneru Bori Todoroviću, on je vredno radio sa našim mladim momcima i taj rad, zajedno sa njihovim zalaganjem dao je dobre rezultate. Iskreno se nadam da će u istom ritmu naši kadeti zajedno sa Borom nastaviti i u narednoj sezoni”, rekao je Simić.

Tim kadeta “Budućnosti” činili su: Pandurović Lazar, Savatić Srđan, Mićić Dušan, Starčević Dušan, Trišić Nenad, Pavlović Milan, Stevanović Miloš, Sretenović Marko, Vuković Veselin, Erčić Miroslav, Čupic Nemanja, Matić Ognjen, Karaklić Vladan, Marković Igor, Rudić Slavoljub, Šuman Bogdan, Mitrović Petar, Vladisavljević Filip i njegov imenjak, Veličković Filip.

You may also like

1 komentar

Marta 01.07.2019. - 2:09 pm

Zvezdo majkina nebeska,pobednici ste sine moj,lepoto moja blistas na slici kao I na nebu zvezdo najsjanija Dusane moj.

Komentari su zatvoreni.