FK „Radnički“ startovao sa pripremama

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbaleri Fudbalskog kluba „Radnički“ iz Sremske Mitrovice danas su startovali sa pripremama za novu sezonu Srpske lige Vojvodina.

Prozivku igrača obavio je novi trener popularnih „Hesneraca“, Nenad Kovačević (38), mladi i perspektivni trener, nekadasšnji reprezentativac i kapiten FK „Crvena zvezda“. Kostur tima je sačuvan, igrači koji su bili nosioci igre tokom prošle sezone su zadržani u klubu, ali je tim dobio i neka pojačanja.

Novi igrači kluba su golman Jovan Trnić (1999. godište) iz FK „Partizan“ Beograd, Matijević Nemanja (1999. godiše) iz FK „Spartak“ Subotica, Sekulić Mirko (1999. godište) iz FK „Omladinac“ Novi Banovci, Kovčević Nikola (1991. godište) iz FK „Provo“ Provo, Bajić Siniša (1994. godište) iz FK „Drina“ Zvornik.

Klub su napustili golman Marković, kao i Jovanović Ivan, Jeftić Aleksandar, Serafimović Nenad.

U narednim danima se očekuje još potpisa novih igrača kako bi se ekipa kompletirala, uigrala i spremno dočekala početak borbe za bodove.

Za sada je već zakazano nekoliko pripremnih utakmica i to 20. jula protiv ekipe „Omladinca“ iz Novih Banovaca, zatim učešće na turniru u Erdeviku u periodu od 1. do 3. avgusta, kao i generalna proba protiv „Teleoptika“ 10. avgusta.

Broj zakazanih pripremnih utakmica nije konačan.

You may also like