Đorđić junior očevim stopama!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Đorđo Đorđić je dobro poznato košarkaško ime na ovim, pa i mnogo širim prostorima od naših. Njegove sjajne partije, potezi, dominacija na terenu se prepričavaju i prepričavaće se godinama.

Sa 42 godine na terenu i dalje “pleše”, beleži veliki broj poena i sa ponosom nosi dres košarkaškog kluba “Podrinje”. Tako je bilo i pre neki noć. Još jedno veče u kojem je Đorđić bio u službi ekipe i vodio svoje momke i saigrače ka pobedi. Sa 36 poena još jednom je pokazao kvalitet, ali i zavidnu fizičku spremu. Ovo veče se ipak razlikovalo od drugih… Ovo je veče koje će pamtiti i Đorđo, svi na tribinama, ali i dečak o kom će tek biti reči.

Večeras je javnosti svoje znanje i talenat pokazao Đorđić junior. Mladi Luka je sa 14 godina debitovao u seniorskoj konkurenciji. Bilo je tu sjajnih poteza mladog Đorđića koji je večeras u svoju statistiku upisao i 6 poena.

Malo šta može da zameni dečački osmeh ovog golobradog mladića. Radio je nešto što jako voli, nešto za šta se svakodnevno sprema i to rame uz rame sa svojim ocem.

Ponos na licu njegove majke, i suza koja se vrzmala po oku našeg gorostasa Đorđe su slike koje će dugo da se pamte. A za mladog Luku ćemo tek čuti, budite sigurni u to…

smsport.rs

You may also like