„Srem Spin“ pobedio u Prvom kolu Sremske lige

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – STK „Srem Spin“ – STK „Sloga“ (Čalma). Rezultat 4:2.
Gledalaca 20. Sudija Miljković Radovan iz Sremske Mitrovice.

Prvo kolo Sremske stonoteniske lige donelo je bodove ekipi Srem Spin.
Vodila se izjednačena borba u prva četiri meča da bi domaća ekipa pobedu obezbedila u petom i šestom meču u pojedinačnoj konkurenciji.

U Prvom meču Vuletić Dragan pobedio je Bojanić Bogdana rezultatom 3:0 u setovima tako da je domaća ekipa povela sa 1:0.

U Drugom meču Šarić Milan izgubio je rezultatom 0:3 od Zec Veljka tako da su gosti izjednačili na 1:1.

Ilić Danko i Vučenović Radoslav odigrali su meč pun preokreta i izuzetno zanimljiv. Prvi set dobio je Danko rezultatom 11:6. Drugi set osvojio je Vučenović sa 14:16.U Trećem setu Danko pobeđuje sa 11:7 tako da je poveo sa 2:1. Četvrti set ponovo je pripao Vučenoviću tesnim rezultatom 13:15. Peti set takođe tesnim rezultatom od 9:11 osvojio je Vučenović pa je doneo prednost svojoj ekipi od 1:2.

U meču Dublova za Srem Spin igrali su Vuletić i Ilić dok su za goste igrali Zec i Bojanić. Domaći dubl bio je ubedljiv i lako su savladali goste rezultatom od 3:0 u setovima i doneli izjednačenje u ukupnom skoru.

U Petom meču Vuletić Dragan pobedio je Zec Veljka u igri na četiri seta rezultatom od 3:1 pa je ukupni rezultat tada iznosio 3:2 za domaćine.

U Šestom meču rešen je i pobednik ovog susreta. Ilić Danko je ubedljivo savladao Bojanić Bogdana i doneo pobedu svojoj ekipi.

U sledećem kolu Srem Spin gostuje ekipi „Jedinstvo 2“ (Stara Pazova).

Možda Vam se svidi i