Poraz „Deusa“ i pored veoma dobre igre

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovic – Osmo kolo Druge Futsal lige Srbije. GKMF „Deus Futsal“ – KMF „Samo pravo“ (Zemun). Rezultat 1:3 (1:2).

Gledalaca 100.
Prvi sudija Jocović Miloš iz Vrbasa.
Drugi sudija Ninić Đorđe iz Beograda.
Treći sudija Čotrić Nikola iz Loznice.
Delegat Bilić Đorđe iz Rume.

Pogotke su postigli: Denić-1, Marković-1, Đuričić-1 za goste. Lazić-1 za „Deus“.

Ekipa iz Zemuna veoma dobro je poznata mitrovačkoj publici. U ovom sastavu godinama igraju na zimskom Futsal turniru u hali „Pinki“ s tim što igraju pod sponzorstvom „Kladionica Soccer“.

Kapiten ekipe Milosavljević Branislav tri godine za redom proglašavan je za najboljeg igrača turnira u konkurenciji seniora.

Na ovoj utakmici igrali su veoma dobro tako da se u prvih deset minuta igralo uglavnom na strani ispred gola „Deusa“. Ređali su se napadi za napadom gostiju, dok su se igrači domaćina opredelili na kontra napade kojih je u početku bilo veoma malo.

Odolevali su stalnim pritiscima na svoj gol igrači „Deusa“, a onda u jednom kontranapadu u desetoj minuti meča Sladojević je napravio sjajan prodor prema golu gostiju odlično uposlio Lazića koji je prvo dobro primio loptu, namestio se i matirao golmana Zemuna.

Nisu dugo slavili domaći igrači.

Samo minut kasnije Denić je izjednačio rezultat na 1:1.

Od tada se igrala ravnopravna i izjednačena igra na terenu. Šanse za postizanje pogodaka imale su obe ekipe, ali su mreže ostale netaknute do poluvremena.

U drugom poluvremenu vodila se ravnopravna i fer borba.

„Deus“ je imao nekoliko šansi, ali lopta jednostavno nije htela u mrežu.
U dvadeset osmoj minuti domaći igrači na trenutak su ostavili samog Đuričića koji je primio loptu od svog saigrača, imao dosta vremena da se namesti i snažno šutira i poveća vođstvo gostiju.
Odlični golman Macanović nekoliko puta je odbranio i nemoguće, ali ovog puta bio je nemoćan da zaustavi loptu.

Do kraja meča ređali su se napadi i prilike za pogotke, ali čvrste odbrane obe ekipe odradile su dobro svoje zadatke tako da je meč završen rezultatom 1:3.

Čestitke zaslužuju svi igrači mada „Deusu“ je nedostajalo samo malo više sportske sreće na ovom meču.

Narednog vikenda „Deus“ gostuje ekipi „SK Ekonomist“ u Beogradu.

„Deus“ u sastavu: Macanović Stanko, Sladojević Uroš, Simić Nenad, Petrić Milan, Stojčević Srđan, Todić Dušan, Lazić Aleksandar i Bojić Darko.
Trener: Bratislav Dostanić.

„Samo Pravo“ u sastavu: Sekulić Ognjen, Milosavljević Branislav, Lekić Nikola, Ramadani Elvis, Inajetović Denis, Mijailović Nikola, Radojčić Nemanja, Marković Marko, Jančevski Igor, Petković Ilija, Radulović Nikola, Đuričić Dušan, Denić MIloš, Vujasinović Stevan.
Trener: Marjanović Miroslav.

You may also like