Najmlađe košarkašice „Srema“ poražene u gostima od „Jugobanata“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U 7. kolu Kvalitetne lige Vojvodine za mlađe pionirke, u Banatskom Karlovcu ŽKK „Jugobanat“ savladao je ŽKK „Srem“ iz Sremske Mitrovice rezultatom 51:29 (18:6, 10:9, 9:12, 14:2).

Starije, iskusnije i više, domaće igračice stekle su visoku prednost posle prve četvrtine koju su dobile sa 12 poena razlike. Izjednačena igra bila je u drugoj četvrtini koju su takođe domaće igračice dobile sa poenom razlike pa se na odmor otišlo sa 13 poena razlike u korist „Jugobanata“. Treća četvrtina pripala je igračicama „Srema“ koju su dobile sa 3 poena razlike. U poslednjoj četvrtini domaće košarkašice su dobile sa 12 poena razlike. Na kraju utakmice „Jugobanat“ je pobedio rezultatom 51:29.

Najefikasnija igračica u ekipi „Srema“ bila je Balanac Nikolina sa 14 poena, a u strelce su se još upisale Kostić Svetlana i Novoselac Kristina sa po 6 poena i Tanasić Sara sa 3 poena. Nezaustavljiva i najefikasnija u ekipi Jugobanata i na meču bila je Dobričić Lena sa 27 poena.

Trener „Srema“ Milošević Nikola ukazao je šansu svim igračicama na meču.

ŽKK „Srem“ Sremska Mitrovica: Kevilj Milica, Čizmić Teodora, Balanac Nikolina 14p, Kostić Svetlana 6p, Drinić Anđela, Tanasić Sara 3p, Vasić Marina, Đorđić Milica, Bulat Kristina, Novoselac Kristina 6p, Lončarević Jovana, Todorović Ena, Kojić Ana, Škiljni Milica.
Trener: Milošević Nikola.

ŽKK „Jugobanat“ Banatski Karlovac: Dimitrijević Neda 1p, Oparnica Sofija, Oparnica Emilija 7p, Krsmanović Nada, Karan Katarina 2p, Lumić Anđela, Nikolić Maša 4p, Milosavljević Anđela 3p, Bodrožić Jana 2p, Ivković Andrijana 5p, Dobričić Lena 27p, Antonić Lena.
Trener: Vujić Milorad.

ŽKK „Srem“ u sledećem kolu dočekuje lidera na tabeli ekipu ŽKK „Stara Pazova“

Možda Vam se svidi i