Košarkašice „Srema“ startovale pobedom

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na terenu Doma učenika u Sremskoj Mitrovici, košarkašice „Srema“ odigrale su prvu pripremnu utakmicu pred nastupajuću sezonu i savladale ekipu „Sirmium basket“ rezultatom 53:28 (20:8, 6:7, 10:7, 17:6).

„Sremove“ košarakašice krenule su furiozno od samog početka i već posle prve četvrtine stekle prednost od 12 poena razlike. Na poluvreme se otišlo sa prednošću igračica u žuto-crnim dresovima od 11 poena razlike.

U nastavku susreta igračice „Sirmiuma“ pokušale su da smanje razliku ali košarkašice Srema zaigrale su još jače i agresivnije i iz minuta u minut povećavale su svoju prednost. Sjajnom igrom kako u napadu tako i u odbrani „Srem“ je zabeležio prvu pobedu u pripremnom delu pred početak sezone rezultatom 53:28.

„Srem“ su sa klupe vodili treneri Nikola Milošević i Mirjana Milovanović koja mu pomaže u radu.

Najefikasnija u pobedničkoj ekipi bila je Jelena Janković sa 12 poena, Ikonija Borić 11p, Anastasija Nićiforović 8p, Vladislava Radaković 6p, Ana Simić 6p, Maja Ilić 6p, Marijana Aničić 2p, Nikolina Balanac 2p, Svetlana Kostić, Milica Divljak, Vanja Lotocki, Anđela Drinić, Marina Vasić.

Najefikasnija u poraženoj ekipi bila je Rada Vukelić sa 7 poena, Vanja Dimitrijević 6p, Ana Nikolić 3p, Mila Nikolić 3p, Irina Vasić 2p, Teodora Vasić 2p, Teodora Blagojević 2p, Nikolina Jokić 2p, Zorić 1p.

Igračice „Srema“ očekuje još mnogo pripremnih utakmica u narednom periodu kako bi što spremnije dočekale novu sezonu.

Možda Vam se svidi i