Još medalja za karatiste „Srema“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Proteklog vikenda održana su dva značajna karate takmičenja u organizaciji Karate Federacije Srbije i Karate saveza Vojvodine.

Naime, u subotu, 14. aprila je održan Međunarodni turnir „Zlatni pojas“ u sportskom centru Atenica u Čačku za najmlađe uzrasne kategorije gde je učešće uzelo oko 1.000 karatista iz Rumunije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Bugarske i Srbije.

Karatisti „Srema“ iz Sremske Mitrovice pod vođstvom trenera Ive Vinković ostvarili su na pomenutom turniru koji važi za najjači u regionu kako po masovnosti, tako i po kvalitetu organizacije i takmičara neverovatne rezultate.

Na turniru „Srem“ je predstavljalo 12 takmičara koji su osvojili devet zlatnih, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju što je klub rangiralo na drugo mesto u katama i treće mesto u generalnom plasmanu.

Zlatom su se okitili: Petrović Jovana, Perović Anđela, Murić Miona x2, Milošević Elena, Dragojlović Nina, Malbašić Helena, Radovanović Jovana, Mia Teševkić.

Srebro je pripalo Petrović Julijanu, a bronza Ilić Nemanji.

Takođe zapažen rezultat su imali i Biljna Dragojlović i Milan Ivanović, ali ovog puta nisu stigli do medalja.

Drugog dana vikenda, odnosno u nedelju, 15. aprila u sportskom centru u Novom Bečeju u organizaciji Karate saveza Vojvodine održan je Kup Vojvodine za kadete, juniore i mlađe seniore. Na ovom Kupu KK „Srem“ je imao jedan nastup. Talentovana devojčica Nkolina Grubiša u kategoriji kadetkinja kate pojedinačno osvojila je bronzanu medalju i time se plasirala na Kup Srbije.

Karate klub „Srem“ niže neverovatne uspehe iz takmičenja u takmičenje koja se održavaju u sezoni gotovo svakog vikenda, a prema rečima trenera ovih zlatnih karatista Ive Vinković, ovo je samo početak.

Možda Vam se svidi i