FK „Podrinje“ treći na tabeli na kraju jesenjeg dela sezone

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbalski klub „Podrinje“ iz Mačvanske Mitrovice jesenji deo sezone 2018/2019 završio je na trećem mestu Vojvođanske fudbalske lige Jug. Imajući u vidu da je Mačvanima ovo debitantska sezona u pomenutom rangu takmičenja, ovaj rezultat se smatra uspešnim.

„U protekloj polusezoni „Podrinje“ je ostvarilo sasvim solidan uspeh, s obzirom na to da smo novajlije u ligi naša treća pozicija na tabeli može tako da se posmatra. Ekipa i stručni štab ostao je gotovo isti kao i prethodne sezone sa samo jednim pojačanjem u liku Tomislava Trebovca“, rekao je Milan Jevtić, sekretar kluba.

Ono što sledi u narednom periodu, objašnjava Jevtić, jesu sastanci i analize proteklog dela sezone, gde će se sagledati trenutna situacija u klubu, igrački kadar i gde će se utvrditi koliko je zaista uspešan bio jesenji deo sezone za klub iz Male Mitrovice.

„Treće mesto nije loše, ali svakako postoji žal za nekim izgubljenim bodovima, liga je specifična i svako svakog može da pobedi. Predstoji nam pauza, tako da ćemo imati vremena da sagledamo sve da vidimo svoje mane, da se dobro organizujemo, pojačamo igrački kadar, jer se ne odričemo titule u Vojvođanskoj ligi, kao ni Кupa Vojvodine gde sa takmičenjem krećemo od osmine finala. Svi u klubu se nadamo da možemo da ponovimo prošlogodišnji uspeh, pa čak i da ovog puta osvojimo Кup Vojvodine“, rekao je dalje Jevtić.

Što se tiče mlađih kategorija „Podrinja“, selekcija kadeta osvojila je takođe treće mesto u Drugoj Кvalitetnoj ligi Vojvodine, selekcija starijih pionira treće mesto u Pionirskoj ligi PFS Srem, mlađi pioniri u Gradskoj ligi Sremska Mitrovice osvojili su takođe treće mesto.

„Ponavljam, tek nam predstoje sastanci i analize do sada učinjenog i tad ćemo moći da damo ocenu koliko je ovaj rezultat uspešan i realan. Nadamo se da ćemo uspeti naredne godine da pobedama obradujemo ovaj deo Mačve, naše navijače i da se svi zajedno radujemo dobrim rezultatima „Podrinja“, prvo mesto nije nedostižno, a nije ni Kup Vojvodine“, zaključio je Jevtić.

Možda Vam se svidi i