Derbi meč Sremske stonoteniske lige samo potvrdio dominaciju „Podrinja“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – STK „Ruma“ – STK „Podrinje“ Mačvanska Mitrovica, rezultat 1:4.

Gledalaca 20.

Derbi meč petog kola Sremske stonoteniske lige između „Rume“ i „Podrinja“ samo je potvrdio veliki kvalitet i dominaciju na takmičenjima ekipe iz Mačvanske Mitrovice.

U pet kola ostvarili su pet pobeda i tako zasluženo zauzimaju prvo mesto na tabeli.

Drugoplasirana ekipa iz Rume nije uspela na svom terenu da savlada raspoložene za igru tenisere „Podrinja“ koji su ih savladali ubedljivim rezultatom od 1:4.

U prvom meču Đokić Nenad pružio je jak otpor Antonijević Draganu iz „Podrinja“. Prvi set domaći igrač dobio je rezultatom 11:6. U drugom setu rezultatom 7:11 Antonijević je izjednačio. U trećem setu ponovo domaći igrač pobeđuje rezultatom 11:7. Četvrti set dobija ponovo Antonijević rezultatom 9:11. Peti set je bio veoma dramatičan i neizvestan, veoma borben ali veština i kvalitet je prevagnuo na stranu gostujećg igrača, pa je set završen 9:11 u korist Antonijevića koji je tako dobio meč rezultatom 2:3.

Simovljević Rasko iz „Rume“ lako je savladao Božjaković Vladimira rezultatom 3:0. Po setovima 11:7 – 11:5 – 11:3, pa je tako izjednačen rezultat u mečevima na 1:1.

Mitrović Budimir izgubio je svoj meč od Andonović Milana sa 3:0. U setovima 6:11- 6:11 – 12:14.

Nakon odigrana tri meča rezultat je iznosio 1:2 za ekipu iz Mačve.

U četvrtom meču u dublu, domaći igrači Mitrović Budimir i Đokić Nenad sastali su se sa dublom Andonović Milanom i Čupić Vladom.

Dubl iz „Podrinja“ je neprikosnoven na mečevima u tandemu. Izuzetno dobro uigran par dokazao je i ovog puta svoju apsolutnu dominaciju. Veoma lako su savladali domaći par rezultatom 0:3, po setovima 6:11 – 3:11 – 4:11.

U petom meču Đokić Nenad sastao se sa Čupić Vladom i samo je u trećem setu uspeo koliko toliko da parira veoma raspoloženom kapitenu „Podrinja“ dok je prva dva seta izgubio sa velikom razlikom. Meč je odigran po setovima 3:11 – 3:11 – 11:13.

Ekipa „Podrinja“ u svojim redovima ima veoma iskusne igrače koji to i dokazuju na mečevema. U isto vreme u Mačvanskoj Mitrovici javlja se i sve veći broj mladih koji imaju želju da treniraju u ovom klubu tako da se polako, ali sigurno stvara i jedna nova generacija mladih stonotenisera.

You may also like