4 medalje za karatistkinje „Srema“ na SOŠOV

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 20. maja na Spensu, četvrtog dana takmičenja 8. Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine (SOŠOV) nastup su imali i karatisti karate kluba „Srem“. Predvođni trenerom Ivom Vinković učenici osnovnih škola iz Sremske Mitrovice pokazali su izuzetno znanje i veštine i osvojili 2 zlatne 1 srebrnu i 1 bronzanu medalju.

Zlato je osvojila balkanska prvakinja Miona Murić, učenica prvog razreda Osnovne škole „Jovan Jovanovi Zmaj“. Najbolja među učenicima 4. i 5. razreda bila je Milošević Elena učenica Osnovne škole „Jovan Popović“ koja se kao i Miona okitila zlatnom medaljom.

Srebro je pripalo Biljani Dragojlović učenici 2. razreda Osnovne škole „Jovan Popović“, a bronzu je u istoj kategoriji osvojila Aničić Andrea učenica 2. razreda Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Sremske Mitrovice.

Učešće na 8. SOŠOV su izborile još tri karatiskinje iz karate kluba „Srem“ – Nikolina Grubiša, Hana Milosavljević u katama i Nina Dragojlović u borbama, ali u veoma jakoj konkurenciji nisu uspele da osvoje neko od odličja.

Možda Vam se svidi i