Vanja Grujić na vrhu Evrope

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Kluž – Napoka u Rumuniji bio je domaćin 8. evropskog kupa šampiona u karateu. Na ovom veoma značajnom takmičenju učestvovala je i reprezentacija Srbije u čijem sastavu je bilo šest takmičara iz karate kluba Sirmium iz Sremske Mitrovice.

Takmičenje je okupilo najkvalitetnije takmičare iz Evrope u 2017 godini. Učestvovalo je 1238 takmičara iz 22 države Evrope. Takmičari Karate kluba „Sirmium“ koji su krenuli na ovo takmičenje su Vanja Grujić, Anastasija Pavlešin, Mladen Nedimović, Vladimir Pavlešin, Đorđe Grujić i Vladimir Pašić.

U veoma jakoj i brojnoj konkurenciji u katama i borbama naši takmičari su blistali osvojivši 4 medalje i to jednu zlatnu i tri bronzane medalje. Zlatnu medalju osvojila je Vanja Grujić, bronzane medalje u katama osvojili su Vladimir Pavlešin i Đorđe Grujić, a Mladen Nedimović u borbama osvojio je bronzanu medalju.

„Svim takmičarima čestitamo jer su ponos našeg kluba našeg grada i države. Posebno ističemo ime Vanje Grujić koja je iako tako mlađana pronela ime našeg kluba širom sveta i postala naš ponos“, poručuju iz kluba „Sirmium“.

Možda Vam se svidi i