Ubedljiva pobeda košarkašica „Srema“ pred početak prvenstva

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U petak su na gostovanju u Staroj Pazovi, košarkašice „Srema“ ubedljivo pobedile košarkašice iz Stare Pazove rezultatom 49:24 (18:13).

Sjajnom igrom igračice u žuto-crnim dresovima vodile su tokom celog meča i zasluženo pobedile ekipu koja važi za jednu od najboljih u Vojvodini. Trener Srema Nikola Milošević ukazao je šansu svim igračicama i nije krio zadovoljstvo jer su one svojom igrom to uzvratile na najbolji način.

Najefikasnija u pobedničkoj ekipi bila je Vladislava Radaković sa 14 poena, Ikonija Borić 9p, Marijana Aničić 8p, Anastasija Nićiforović 8p, Maja Ilić 4p, Milica Savić 4p, Jelena Janković 2p, Teodora Smiljanić, Milica Divljak. „Srem“ je bio oslabljen neigranjem čak pet igračica zbog zdravstvenih razloga, ali u klubu očekuju da će sve biti vrlo brzo u pogonu sem Natalije Bačko koja se još oporavlja od povrede.

Odličnim radom trenera Miloševića, napornim treniranjem i zalaganjem, košarkašice „Srema“ podižu svoju formu i kako vreme odmiče pružaju sve bolje partije. U klubu vlada odlična atmosfera, sve igračice su maksimalno motivisane i sa velikim nestrpljenjem čekaju start prvenstva i nove pobede.

Po rečima predsednika „Srema“ Nikole Budošana, sve je spremno za početak prvenstva, a košarkašice ŽKK „Srem“ će se ove sezone takmičiti u dve kategorije i to u pionirskoj i kadetskoj.

Možda Vam se svidi i