„Sremice“ ostvarile još jednu pobedu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U izuzetnoj zahtevnoj utakmici 11. kola druge lige Sever za žene koja je odigrana proteklog vikenda ŽFK „Sremice“ su u Žablju ostvarile pobedu protiv ekipe domaćina ŽFK „Bačka Žabalj“ rezultatom 1:2.

Od samog starta Mitrovčanke su krenule silovito i već u trećoj minuti Helena Host postiže pogodak. Nedugo zatim domaće fudbalerke uspevaju da izjednače, međutim izuzetnom preciznošću, ugrinošću i akcijom kao iz udžbenika Ivana Belić je igrala dupli pas sa sjajnom Anjom Maričić koja pronalazi na drugoj stativi izuzetno raspoloženu za igru Jovanu Pavlović koja postiže pogodak za 1:2.

Nakon drugog pogotka „Sremica“ utakmica se rasplamsala i obe ekipe su imale dosta prilika koje nisu iskoristile, tako da je krajnji rezultat ostao nepromenjen.

„Izuzetno sam zadovoljan i ponosan na moje fudbalerke koje iako su ubedljivo najmlađe u ligi pokazuju da iz dana u dan napreduju i da su igračice na koje se mora obratiti pažnja. Moram naglasiti da sam i jako ponosan na njih, jer pored dobre igre one su pokazale i kako se na terenu ponaša, jer na mnogobrojne provokacije od strane domaćih igrača mlade „Sremice“ ni jednog trenutka nisu reagovali i ponele se nesportski“, rekao je trener „Sremica“ Igor Milanović nakon utakmice.

Pored Helene Host, Anje Maričić i Jovane Pavlović izuzetnu partiju pružile su i Sara Grujić, Ivana Belić, Katarina Lakatoš, Aleksandra Bradara, Lea Kobal, Bojana Božić, Suzana Bradara i Tijana Bojadžija.

U okviru poslednjeg, 12. kola „Sremice“ će u subotu, 13. maja sa početkom u 11 časova na terenu FK „LSK“ u Laćarku dočekati prvoplasiranu ekipu „Metalmanije“.

Možda Vam se svidi i