Sa novom upravom i trenerom Salaščani počeli pripreme

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Sa željom da sačuvaju status sremskoligaša, fudbaleri „Budućnosti“ iz Salaša Noćajskog počeli su pripreme za novu sezonu u koju će klub ući sa nekoliko izmena.

Prva od novina koje se tiču kluba jeste nova uprava, pa je tako za predsednika kluba umesto Siniše Boškovića, koji je bio na čelu „Budućnosti“ 8 zlatnih i izuzetno uspešnih godina, postavljen Stanić Dane i uz njega još nekoliko ljudi koji će se potruditi da klub ponovo stane na zdrave noge. Salaščani su takođe dobili novog – starog trenera, pa će tako na klupi plavih umesto dosadašnjeg trenera Aleksandra Sokolovića biti Mita Ninković.

Sa Sokolovićem su se Salaščani rastali u više nego prijateljskim odnosima ne zaboravljajući činjenicu da su zajedno postigli najbolje rezultate u istoriji postojanja kluba.

Na prvom okupljanju „Budućnosti“ prisustvovalo je 25 igrača izuzev Petrovića, Boškovića, Jelikića i Radosavljevića koji su opravdano izostali.

„Navažnije je da je u klubu ostala većina igrača iz prošle sezone, ali pojačaćemo se sa još nekolicinom fudbalera iz najbliže okoline Salaša Noćajskog. U prvi tim je takođe priključeno i šest igrača iz omladinske škole i od njih klub očekuje mnogo. Pred nama je teška sezona, ali svi zajedno verujemo da možemo ostvariti naše želje u finansijskoj konsolidaciji kluba i sačuvati status sremskoligaša“, reči su na prvom treningu novog – starog šefa stručnog štaba Ninkovića.

Prva prijateljska utakmica „Budućnost“ zakazana je za nedelju, 16. juna na domaćem terenu protiv ekipe iz Badovinaca

Možda Vam se svidi i