Prva pobeda nove postave „Deusa“: Vranjanci otišli kući sa 7 primljenih golova

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbaleri GKMF „Deus Roloplast Mošić“ juče su na domaćem terenu rezultatom 7:2 savladali ekipu KMF „Vranje“ iz Vranja.

Na utakmici osmine finala Futsal kupa Srbije ekipa Deusa porazila je goste iz Vranja koji nisu mogli da pariraju raspoloženim igračima domaćina.

Gosti su poveli već u trećoj minuti meča pogotkom Kostić Miloša, ali to nije uzdrmalo igrače Deusa pa su krenuli još snažnije sa napadima. Izjednačenje je usledilo u 11. minuti pogotkom Krstić Nenada.

Reprezentativac Futsal tima Srbije Živanović Aleksandar, pokazao je svoj raskošni fudbalski talenat u 15. minuti kada je krenuo sa polovine terena sa loptom sjajnim i nezadrživim driblingom „nanizao“ nakoliko igrača Vranja i efektno postigao pogodak. Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo domaćim igračima koji su u jednom laganom tempu postigli još pet pogodaka i tako rešili ovu utakmicu. U 27. minuti Dragić Siniša je snažnim udarcem iz daljine zatresao mrežu gostiju.

Dva minuta kasnije Miražić Goran se upisao u listu strelaca. Ristić Branislav je iskoristio malu nepažnju igrača Deusa i smanjio rezultat u 31. minuti na 4:2.

U istoj minuti Todić Dušan postiže svoj prvi pogodak u dresu Deusa. Simić Nenad se upisao u listu strelaca u 39. minuti da bi tačku na ovu pobedu postavio svojim drugim pogotkom na ovom meču, Miražić Branislav.

Sudije – Matović Slavenko iz Beograda, Panić Nebojša iz Beograda i Pantović Branislav iz Rume. Delegat Čočić Sead iz Bukovca. Gledalaca 150.

You may also like