Nove 24 medalje za karatiste „Srema“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na Međunarodnom „Roda kupu“ održanom nedavno u Beogradu Karate klub „Srem“ iz Sremske Mitrovice nastupio je sa 28 takmičara u najmlađim uzrasnim kategorijama i osvojio ukupno 5 zlatnih, 4 srebrne i 15 bronzanih medalja.

Na Kupu je učešce uzelo preko 700 takmičara iz 81 kluba. Za „Srem“ zlato su osvojili: Murić Miona, Nikolina Grubiša, Milošević Elena – 2 zlata i kata tim u sastavu Laćarac Ena, Vasić Jovana i Hana Milosavljević.

Srebrne medalje su osvojili Milan Ivanović, Andrea Aničić, Biljana Dragojlović i tim borbe kadetkinje Tijana Jane, Tamara Dragoljević i Jana Radonić.

Bronze medalje su pripale Sari Starčević, Mioni Murić, Milanu Dragoljević, Andreju Lazić, Heleni Malbasić, Aleksandru Grabiću, Filipu Milosavljeviću, Marku Marčeti, Eni Laćarac, Radovanović Marku, Ilić Đurđini, Ilić Nemanji, Dragojlović Nini, i kata timovima Marku Radovanoviću i braći Marku i Nemanji Marčeti i kata timu Lazić, Grabić i Milosavljević.

Anđelko Simić, Aleksandar Zegarac, Jovana Ivić, Nemanja Marčeta takođe su pokazali svoju takmičarsku spremnost, ali nedostajalo im je malo takmičarske sreće da osvoje medalje.

Možda Vam se svidi i