Sremska Mitrovica – Na Velikoj sceni mitrovačkog Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u utorak, 13. juna sa početkom u 20 časova biće odigrana večernja predstava „Klim Klem“, u produkciji Kulturno-obrazovnog centra „Janko Veselinović“ iz Bogatića.

Adaptacija i režija drame Aleksandra Obrenovića poverena je Ivanu Tomaševiću, prvaku Šabačkog pozorišta, koji sa ovom trupom sarađuje već četvrti put. Naslovnu ulogu tumači Miroslav Miša Perić, a uz doajene pozorišne scene Ninka Kovačevića, Branislava Kovića i Minu Šanković, kao i Zorana Gvozdenovića Rendžu, koji je do sada imao nekoliko uloga, u ovoj predstavi uloge je ostvarilo i nekoliko novih članova AP „Janko Veselinović“.

Iako je nastalo pre više od 40 godina, ovo delo lako odslikava sadašnjicu i narav današnjeg čoveka koji traži beg u iluziju i nestvarno.

Ulaz na predstavu „Klim Klem“ je besplatan. Karte za ovu predstavu možete preuzeti radnim danima do 15 časova u Sekretarijatu Pozorišta „Dobrica Milutinović“. Sve informacije mogu se dobiti na telefon 022-615-115.

Možda Vam se svidi i