Laćarci propustili priliku da zabeleže tri boda na startu prvenstva

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelje, 20. avgusta fudbaleri „LSK-a“ iz Laćarka igrali su izjenačeno sa FK „Kupinovo“ iz Kupinova. Rezultat 1:1 (1:0).

Gledalaca 300. Sudija Gnjatović Marko iz Novog Sada sa pomoćnicima Gutić Dušanom i Vladić Aleksandrom iz Šida. Delegat Malenić Predrag iz Šida.
Golove su postigli: Vukolić Miloš u 15. minuti utakmice i Janković Dušan za goste u 90. minuti pogotkom sa penala.

Prvo kolo Vojvođanske fudbalske lige grupa „Jug“ okupilo je na tribinama fudbalskog kluba LSK oko tristotine vernih navijača koji su došli da bodre svoje igrače na startu prvenstva.

Utakmica je donela mnogo uzbuđenja na terenu ali i žal za tim što je utakmica završena podelom bodova.

Sam start meča izmamio je aplauze sa tribina. Igrači LSK-a krenuli su silovito i ređali su se napadi za napadom na protivnički gol. Ređala se šansa za šansom za postizanje pogotka što je i dovelo do toga da je u petnaestoj minuti nakon još jedne sjajne kombinacije domaćih Vukolić na zadovoljstvo domaćih postigao pogodak za vođstvo od jedan nula.

Kada je glavni sudija na meču opravdano pokazao crveni karton Bosančiću iz Kupinova zbog veoma grubog starta u 33. minuti, izgledalo je da će domaći igrači na osnovu onog što su do tada pokazali na terenu, napuniti mrežu gostiju.

Igrači Kupinova se nisu predavali i nastavili su da igraju čvrsto u odbrani.
Sama završnica prvog poluvremena i tri moglo bi se reći stopostotne šanse za postizanje pogodaka koje domaći igrači nisu iskoristili.

Drugo poluvreme donelo je i dalje stalne napade LSK-a prema golu Kupinova ali su gosti čvrstom odbranom uspevali da sačuvaju svoju mrežu.

I kako to obično biva ako se ne iskoriste velike šanse po nepisanom fudbalskom pravilu stiže i kazna. U devedesetoj minuti meča jedan od retkih kontranapada gostiju, kada su igrači LSK-a da bi sačuvali svog gol morali da na nedozvoljen način zaustave protivničkog igrača i sudija je opravdano dosudio jedanaesterac.

Do tada odlični golman Aleksić nije uspeo da odbrani udarac sa bele tačke tako da su gostujući igrači odneli bod iz Laćarka.

Videlo se na terenu da je ekipa LSK-a fizički dobro pripremljena za početak sezone ali da moraju još mnogo toga urade kako bi popravili i samu završnicu dobro odigranih kombinacija i postizali više pogodaka na utakmicama.

FK „LSK“ je igrao u sastavu: Aleksić Darko, Milošević Srđan, Vukolić Mloš, Sremac Miodrag, Lađevac Ratko, Radulović Miloš, Šćurk Ivan, Đukić Marko, Jelikić Stevan, Berić Ivan, Miloš Savić.
Trener – Delić Dragan.

Možda Vam se svidi i